autumn01.jpgautumn02.jpgautumn3.jpgautumn4.jpgautumn5.jpgautumn6.jpgautumn7.jpgautumn8.jpg
  • 16 pf.png
  • bdi_II.png
  • mmse-2.png
  • neo-ffi.png
  • neo-pi-r.png
  • pai.png
  • rcft.png
  • stai.png
  • tn.png
  • toi-se.png

8. ROĐENDAN SINAPSA EDICIJE (5.3.2021.)

rođendan 8 head

Svim ljubiteljima psihološke literature Sinapsa edicije i ove godine poklanja 30% popusta* povodom obeležavanja godišnjice rada i to na Dan otvorenih vrata koji se organizuje u petak 5.3.2021. od 9 do 17 h. Pozovite nas! Pišite nam! Posetite nas!

*osim na izdanja koja su već na akciji

 

PROLEĆNI CIKLUS EDUKACIJA

newsletter edukacije proljeće 2021 head

 

OBUKA ZA NEO INVENTARE LIČNOSTI (IV grupa, on-line, 26.3.2021.)

neo web

U toku je prijavljivanje psihologa za 4. po redu obuku za primenu i interpretaciju NEO inventara ličnosti. Izuzetno bogat program (paradigme u oblasti teorija ličnosti; razvoj petofaktorskog modela; domeni i aspekti FFM; heritabilnost pet domena; promene tokom starenja; razlike spram pola; inteligencija i FFM; kroskulturalna istraživanja; FFM i psihopatologija; o NEO PI-R i NEO-FFI inventarima - domeni, faceti, forme upitnika, oblasti primene, zadavanje i bodovanje; kolaborativna procena - primer detaljne i slojevite interpretacije rezultata na nivou skala i subskala, kao i na novou ukraštanja domena; i finalno pisanje nalaza) i iskusni predavači (doc. dr Dragana Đurić Jočić i mr Danel Mešković) stoje na raspolaganju kolegama i za ovu novu grupu koja je zakazana za 26.3.2021. 

 

U PRODAJI INVENTAR ZA PROCENU SIMULIRANIH SIMPTOMA - SIMS (Sinapsa edicije, 2020.)

SIMS testSinapsa edicije objavila je Strukturirani inventar simuliranih simptoma - SIMS (autori Michelle R. Widows i Glenn P. Smith). Urednik srpskog izdanja je prof. dr Vojislava Bugarski-Ignjatović; recenzenti prof. dr Valentina Baić i doc. dr Ksenija Kolundžija.

Reč je o višedimenzionalnom inventaru za samoprocenu, koji se koristi brzu procenu i otkrivanje prisustva simuliranja psihopatoloških simptoma i/ili kognitivnog deficita u različitim kliničkim i forenzičkim okruženjima. 

Za kupovinu i primenu ovog instrumenta obavezno je pohađanje jednodnevne obuke (DRUGA GRUPA: 18.12.2020., prijave do 10.12.2020.). 

KNJIGE NA AKCIJI

disleksijareidv   grupniprocmv-(1)   vulicv   invalv   psihopamv2

ELEKTRONSKO TESTIRANJE I BODOVANJE INSTRUMENATA

et-epons
ePONS je novi program za elektronsko zadavanje i bodovanje psihidijagnostičkih instrumenata. Radi po sistemu kredita koji se mogu kupovati, doplaćivati i aktivirati putem interneta ili telefona. Jednostavan je i praktičan za upotrebu. Stalno se razvija i upotpunjuje novim instrumentima, a ažuriranja su dostupna uvek na brz i jednostavan način. Detaljnije...