Skip to main content

Kako naručiti

ON-LINE NARUČIVANJE

Poštovani korisnici, ukoliko putem našeg sajta ne možete da kreirate on-line narudžbenicu, molimo Vas da nam zahtev za predračun i/ili upit pošaljete na mejl Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Vaša

logo fb


ZA PRVU NARUDŽBINU PSIHODIJAGNOSTIČKIH SREDSTAVA

Psihodijagnostička sredstva dostupna u našoj ponudi namenjena su kvalifikovanim stručnjacima. U svrhu profesionalne primene instrumenata, prodaja je ograničena na diplomirane psihologe, psihijatre, logopede, defektologe i srodne struke, a za neke od njih potrebno je proći dodatnu edukaciju kako bi se mogli naručivati i koristiti u radu.

Kupci/korisnici izvan Republike Srbije, prilikom prve narudžbine psihodijagnostičkih sredstava prolaze kroz postupak provere diplome.

Psihodijagnostička sredstva nisu u slobodnoj prodaji i nije ih moguće nabaviti putem posrednika, već se prodaju direktno stručnjaku koji ih koristi u svom radu.


REGISTRACIJA

Kako biste mogli naručivati psihodijagnostička sredstva, pre prve narudžbine potrebno je proći kroz proces registracije.

Registracija uključuje sledeće korake:

  1. Preuzmite obrazac Registracija novih korisnika (word / pdf), popunite ga i pošaljite na e-mail Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

  2. Na osnovu popunjenog obrasca dostavićemo Vam Ugovor o korišćenju psihodijagnostičkih sredstava.

  3. Ugovor potpisujete Vi i nadležna osoba u instituciji ili organizaciji. Jedan primerak Ugovora pripada Kupcu, a drugi Sinapsi.

  4. Naša adresa za dostavu Ugovora:

    SINAPSA EDICIJE d.o.o.
    Kopernikova 6, 11000 Beograd


NARUČIVANJE

Nakon potpisivanja Ugovora psihodijagnostička sredstva iz naše ponude dostupna su Vam za naručivanje.

VAŽNO! Prilikom prvog naručivanja nekog od psihodijagnostičkih sredstava iz naše ponude OBAVEZNA je kupovina jednog od ponuđenih KOMPLETA kako biste imali sve pripadajuće komponente potrebne za njegovo korišćenje.

U narednim narudžbinama istog psihodijagnostičkog sredstva moguće je kupovati one komponente koje su Vam potrebne.

Za neka od psihodijagnostičkih sredstava iz naše ponude potrebno je, s obzirom na struku osobe koja naručuje, proći dodatnu edukaciju. Njih možete naručiti, ali Vam ona neće biti isporučena dok ne završite potrebnu edukaciju.


NARUČIVANJE PUTEM INTERNET STRANICE

Prvi korak u naručivanju proizvoda jeste pravljenje naloga, odnosno registracija korisnika na samoj internet stranici.

Nakon toga odabirom bilo kog proizvoda sa naše stranice on se uvrštava u meni "Korpa".

Cene su istaknute na stranicama pored pojedinog proizvoda i važe za sve oblike plaćanja. Cena poštarine nije uključena u cenu proizvoda. Sva plaćanje se vrše u RSD (dinarima) za područje Srbije.

Ukoliko SINAPSA EDICIJE ne raspolaže naručenim proizvodom, o tome će Kupca obavestiti u najkraćem roku.

Kupac ima pravo odjaviti narudžbenicu. U slučaju kada je narudžbenica raskinuta nakon izvršene dostave proizvoda, Kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod neoštećen i zapakovan u originalnu ambalažu, a SINAPSA EDICIJE će izvršiti povraćaj novca. Dostava se smatra izvršenom u trenutku kada SINAPSA EDICIJE preda proizvod dostavnoj službi.


NARUČIVANJE PUTEM E-MAILA

Kupac svoju narudžbinu može poslati i putem mejla na adresu Sinapsa edicije Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli..