Kronične rane

Autori: Oliver Jurić, Jelena Kevrić Izdavač: Naklada Slap
2.618,00 din
+
 

"Kronične rane, njihova dijagnostika i liječenje velik su izazov svekolikoj populaciji, kako pacijentima i njihovim obiteljima, tako i medicinskim sestrama i liječnicima.

U hrvatskoj literaturi možemo naći tek mali broj priručnika i udžbenika koji govore upravo o kroničnim ranama i najsuvremenijim spoznajama o dijagnostici te liječenju, a moramo naglasiti da je skoro potpuno zanemaren psihološki efekt kroničnih rana na oboljele.

Priručnik je sažet iz recentne domaće i strane literature, brojnih članaka, udžbenika i priručnika tako da se na jednom mjestu nalazi ono što je najbitnije za rad s pacijentom. Uvrštene su i najsuvremenije spoznaje na polju dijagnostike, liječenja i zdravstvene njege bolesnika s kroničnom ranom.

Ovaj priručnik prvenstveno je namijenjen mladim naraštajima, učenicima srednjih medicinskih škola i studentima sestrinstva, upravo onima koji se prvi put susreću s problemom kroničnih rana. Ovaj priručnik namijenjen je medicinskim sestrama i tehničarima koji niz godina rade, a htjeli bi obnoviti svoje znanje i usvojiti nove spoznaje na ovom području. Prikladan je i za obiteljske liječnike, upravo one koji imaju potpuni uvid u stanje svog pacijenta i koji znaju što je najbolje za njega."

(iz Uvodne riječi autora)

 

Pregledajte delove knjige on-line (PDF format):
 Sadržaj (PDF)      Prvo poglavlje (PDF)

    Izdanje: 1.
ISBN:

978-953-191-894-7

Format: 17 x 24 cm
Povez: Meki Broj stranica: 224
NEWSLETTER

Redovno primajte naše novosti prijavom na mailing listuSINAPSA EDICIJE d.o.o.


© Sinapsa Edicije. All rights reserved.
Powered by IP Plus.