Skip to main content

Uputstvo za prvo naručivanje psiholoških testova

Psihodijagnostička sredstva koja su dostupna u našoj ponudi namenjena su kvalifikovanim stručnjacima.

U skladu sa Zakonom o uslovima za obavljanje psihološke delatnosti, a u svrhu profesionalne primene instrumenata, prodaja je ograničena uglavnom na diplomirane psihologe (samo neke od instrumenata mogu primenjivati i psihijatri, logopedi, defektolozi i srodnestruke). Za neke od njih potrebno je proći i dodatnu edukaciju kako bi se mogli naručivati i koristiti u radu.

Psihodijagnostička sredstva nisu u slobodnoj prodaji i nije ih moguće nabaviti putem posrednika, već se prodaju direktno ustanovi, tj. stručnjaku koji ih koristi u svom radu.

REGISTRACIJA

Kako biste mogli da naručujete psihodijagnostička sredstva, pre prve narudžbe potrebno je da prođete kroz proces registracije.

Registracija uključuje sledeće korake:

  1. U meniu obrasci otvorite obrazac „Registracija novih korisnika“, popunite ga i pošaljite na e-mail adresu Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.
  2. Na osnovu popunjenog obrasca pripremićemo Ugovor o korišćenju psihodijagnostičkih sredstava (dva primerka) i poslati Vam ga poštom na adresu koju ste naveli.
  3. Ugovor potpisujete Vi i nadležna osoba u instituciji ili organizaciji. Jedan primerak Ugovora ostaje Vama, a drugi nam pošaljite na adresu: SINAPSA EDICIJE d.o.o., Kopernikova 6, 11000 Beograd

NARUČIVANJE

Nakon potpisivanja Ugovora psihodijagnostička sredstva iz naše ponude dostupna su Vam za naručivanje.

VAŽNO! Prilikom prve narudžbe nekog od psihodijagnostičkih sredstava iz naše ponude OBAVEZNA je kupovina jednog od ponuđenih KOMPLETA kako biste imali sve pripadajuće komponente potrebne za njegovo korišćenje.

U narednim narudžbama istog psihodijagnostičkog sredstva moguće je kupovati one komponente koje su Vam dodatno potrebne.

Za neka od psihodijagnostičkih sredstava iz naše ponude potrebno je, s obzirom na struku osobe koja naručuje, proći dodatnu edukaciju. Njih možete naručiti, ali Vam ona neće biti isporučena dok ne završite potrebnu edukaciju.